Vänskap

Idag lördagen den 30 juli firas den Internationella Vänskapsdagen. Rumänsk media uppmärksammar den idag, men jag läser mig till att i andra länder firas den i augusti. Det framgår inte hur och om faktiskt dagen firas, men jag tycker om idén att tänka på sina vänner.
Vänskap är oerhört värdefullt och kan inte nog uppskattas. Förr skickade man vykort till släkt och vänner när man var ute och reste. Det har ersatts med hälsningar på sociala medier och det kan vara nog så bra.
DESIGN OCH FOTO: TERESE EKMAN

Visst är det gott att få en hälsning då och då eller att någon ringer och undrar hur man har det. Ibland är det långt mellan gångerna och det är inga problem. Man vet ändå att man har varandra. Just nu när jag skriver detta, så ringer en vän och frågar hur vi mår.
Den tid vi gått igenom kanske lärt oss något om att inte ta så mycket för givet. Det är inte självklart att man kan träffas när man vill. Vänskapen håller ändå. Det här får bli min hälsning till de vänner som läser detta. Jag uppskattar er väldigt mycket och jag är så tacksam att ni finns där!