Fredag

Försökte få någon tidsordning i de saker, som skulle göras. När jag summerar dagen, så hände flera spontana saker än jag tänkt och de var de roligaste.
Det blev träff på FIKA två gånger, eller var det tre? Frukostträffen blev kort eftersom personen jag ville möta kom så sent. (Mannen hade inte väckt henne i tid.) Jag tog ingen bild på de trevliga svenskarna vi lunchade ihop med, men det blev en bild på leveransen från Dagcentrets växthus.
Jag var på besök på sjukhuset två gånger och så sprang jag in i en butik och köpte tre par byxor. Bara så där. Min man och jag var ett ärende på polisen och sedan blev det bank och post. Vi var faktiskt hos veterinären också.
After School-barnen hade ”Grön skola”, så de hade aktiviteter i och utanför Klubben. Dessa flickor väntar på att få överraska sin kompis, som hade födelsedag.
Ett par brittiska volontärer var på marknaden och köpte blommor. Dessa planterade de ihop med tjejerna på Casa Brândușa. De berättade för mig att de arbetade ihop med stor entusiasm och glädje. Det skulle jag velat vara med på.
Det jag tycker bäst om är mötet med människor och det blev det många denna dag. Jag har skrivit det ofta och jag gör det igen. Jag uppskattar arbetskamrater och vänner så mycket! Det är ett privilegium att få ha dem nära omkring sig i något som är mera en familj än en arbetsplats.